Блог Андрія Огороднікова Хто з мечем до нас прийде, від меча й загине.

#HNY17

01.01.2017, 23:36

happynewyear17

-=-
1:22. Наразі, дивлюсь =Шепіт серця=.

whisperoftheheart

western tokyo

song

Cпівай. Цю пісню ти знаєш.

hai

Класичний Тоторо:)))))

classictotoro

Мононоке. (Насправді, грандіозний фільм, велична сага про напрочуд давню Японію.. та сучасні екологічні питання. Багато роздумів виникає після перегляду).

mononoke-hime

Керуй мітлою, тримай її! (Як я міг забути про Кікі?!!? 魔女の宅急便 Кікі доставляєт…)

kikidelivery

Ріса-сан в роздратуванні від неповертання чоловіка (капітана судна, а планувалася знатна вечеря, оу) відкорковує пєністоє пиво… Красивий фільм =Поньо на кручі= (崖の上のポニョ). Хаяо Міядзакі у кожному своєму творі намагається поставити актуальні питання щодо проблем довкілля… Й Поньо приклад того, як сюжет будується на алегорії про зімну клімату. Переклад майже не існує. Що прикро, для такого пречудового кіно.

ponyo

Ріса!! Там корабель Коїчі! Вимикай світло! (Теж питаннячко. Чоловік працює далеко й тяжко, борознить це напівкляте-напіврідне суворе і жорстоке море-окійян, заробляючі грошенята для гідного існування… а дружина з дитям залишається на березі, й що поробиш, таке життя… …omg).

обожнюю

Ріса, він говорить =обожнюю=! (світловою морзянкою…)) ((. Дуже-дуже, каже! — Bug offfff, — відповідає Ріса (в оригіналі -baka- — яп. -дурник-, щось таке)).

Image12

Але… Все буде добре.

..
Додаток від 1-1-17 22:32 Спроба вирізати фрагмент з відео (досі таким ніколи не займався, полєзное дєло))… Мабуть, спроба вдалась.

-=-

05:40. Слухаю Юрія Гуляєва. Великий був співак. ..Гуде вітер вельми в полі..

Ось така новорічна ніч, чудова музика, чудове кіно, прекрасне й вишукане вино. Як й все.

Шануймося.